Zencefilli Kahve Nasıl Yapılır?
- senersinsen
- 7 Tem 2021
- 1 dakikada okunur
Morgan, Ginger Coffee yapmak için Espro French Press'i kullanıyor.
Bu, Endonezya'dan bize aşağıdaki tarifi gönderen izleyicilerimizden biri olan Dian Ika Rusita'dan ilham aldı:
150 gram Palmiye Şekeri
20 cm Taze Zencefil (veya 100 gram Taze Zencefil)
2 Çubuk Tarçın (toz da kullanabilirsiniz, 1 tatlı kaşığı da koyabilirsiniz)
500 ml su
Harmanlanmış Kahve (her fincan için 2 çay kaşığı harmanlanmış kahve koyun)
1. Zencefili hafifçe kızarana kadar sıcak kömürlerde kızartın.
2. Kavrulmuş zencefili kaldırın ve kalan közleri soyun, ardından ezin.
3. Zencefili su ve diğer malzemelerle kısık ateşte (bu çok lezzetli bir zencefil yapmanıza yardımcı olacaktır) en az 10 dakika kaynatın. Daha güçlü bir tat için 20 dakika veya daha fazla kaynamaya bırakın ve daha fazla zencefil dilimi kullanın.
4. Suyun 1/4'ü kadar kaynayana kadar pişirmeye devam edin ve ocaktan alın.
5. Süzün ve her bir bardağa 2 çay kaşığı kahve tozu ekleyin 6. Bu kaplara dökün ve sıcak servis yapın.
#coffeerunion #americas #acidic #coffeecureseverything #coffeebarista #coffeeetymology #africacoffee #lexicographers #khat #browncoffee #coffeetree #apocryphal #arabia #coffeeaden #mysore #decaffeination #illness #egyptcoffee #ceylon #seamen #brownness #martinique #kaldi #haiticoffee #crop #belgium #pepsiorcoffee #shadhili #netherlands #foodandcoffee
https://www.rootceramic.com/
Comentários